Kedves Menyasszony!

 

Először is, hadd gratuláljak Nektek ahhoz, hogy gyűrűvel is megpecsételtétek szerelmeteket!

 

Ha ezt olvasod, akkor valószínűleg már kitűztétek a nagy nap dátumát is, és éppen most próbáljátok megszervezni álmaitok esküvőjét.

 

Nem mondom, hogy egyszerű lesz, hiszen rengeteg időt, energiát, és pénzt emészt majd fel, de ez mind-mind kell ahhoz, hogy a végeredmény garantáltan felejthetetlen, és oltári jó legyen!

 

Mi a titka egy kitűnő esküvőnek?

 

Az, hogy hozzáértőkre bízzátok magatokat! A Krisztina Fotó pedig magas szintű szakmai háttérrel rendelkező vállalkozás, pont olyan, amilyet Ti most kerestek!

 

Én számtalan esküvőn vettem már részt az utóbbi tíz évben, rengeteg kéréssel, kérdéssel, helyzettel találkoztam, s mindet kifogástalanul megoldottam/megoldottuk a párokkal. Így tehát széleskörű rálátásom van arra, mit hogyan lehet a lehető legjobban, legoptimálisabban fotózni.

 

 

Ne feledd! Az esküvő a Ti napotok!

 

Most az egyszer tényleg minden, de minden Rólatok kell, hogy szóljon!

 

Csak gondold végig… akármilyen esküvőt is álmodtok meg, legyen az kicsi, vagy nagy, klasszikus stílusú, vagy modern, két igazán fontos szempontra kell figyelnetek!

 

Az egyik, hogy jól érezzétek magatokat, a másik, hogy ott legyen a fotósotok, aki mindezt megörökíti Nektek, a családotoknak, a barátaitoknak, a rokonaitoknak, és a gyermekeiteknek.

 

Hiszen a nagy nap után az idővel halványulnak az emlékek is, és csak és kizárólag azt tudjátok majd felmutatni, amit a fotós lefényképezett.

 

Ha ránézel majd egy pároddal közös képetekre, ahol ragyogsz a boldogságtól, és jóízűen kacagsz, eszedbe fog jutni, hogy igen, mikor ez a kép készült, a kedvesed éppen játszott egy hajtincseddel, majd belecsókolt a nyakadba… csiklandozott, és mámorító volt az egész. Újra fogod élni az illatokat, a pillanatokat, mert egy professzionális fotós ezt örökíti meg Nektek, hogy újra, és újra át tudjátok élni az érzést!

 

Pontosan a fent leírtak miatt a Krisztina Fotónál szükség esetén besegít még egy fotós!

A férjemmel (második fotós) jól összeszokott csapatot alkotunk, s mivel már nagy gyakorlatunk van ebben, ezért pillantásokból is értjük egymást, azonnal tudunk reagálni az újabb helyzetekre.

 

Mi tesszük amit kell, Nektek pedig nincs más dolgotok, mint átadni magatokat a fotózás élvezetének!

 

Ezt nem is mondtam még? Igen, nálunk az esküvői fotózás is jókedvűen, örömteli hangulatban zajlik, hiszen ez egy boldog nap! (Sajnos sokaktól hallom, hogy máshol teljes feszültségben telik a fotózás, ami persze átjön a képeken is, és 20 év múlva is nézegethetik az összeszorított szájú, feszengős önmagukat…)

Na, de Ti nem ezek közé tartoztok, hiszen itt vagyok/vagyunk számotokra, és teljesen felkészülve várunk, szeretettel!

 

 

A retusálás terén is nagy tapasztalattal rendelkezem. A nyers fotókon alapkorrekciót végzek (szín, vágás stb.), az általatok kiválasztottakon eltüntetem a bőrhibákat, pattanásokat, oda nem illő dolgokat, de mindezt természetesen, hogy ne nézzetek ki úgy mint egy porcelánbaba páros, de egy biztos, fantasztikusan fogtok mutatni.

 

Ha a lap alján megnézed a referenciamunkáimat, akkor láthatod, milyen fotók kerülnek ki a kezeim közül.

 

 

Kényelem minden szempontból!

 

Ezt akartam elérni, amikor megtaláltam a fotóválogatás leghatékonyabb módját.

 

A képeket ugyanis nem kell kézzel átválogatni, és ki sem kell mozdulnotok otthonról. Ehelyett feltöltöm egy online válogatórendszerbe, amit csak Ti láthattok, és ahol kiválaszthatjátok azokat a fotókat, amelyek retusálásra kerülnek. Onnantól, hogy lezártátok a válogatást kb. 4-5 hét, mire a kezetekben tarthatjátok a kész fotókat.

 

A válogatórendszerbe feltöltött képek már tartalmazni fognak egy alap retusálást (színkorrekció, expozíció, vágás, stb.), melyeket ugyancsak meg fogtok kapni később, teljes felbontásban.

 

Amit azonban mindenképpen megkaptok Tőlem, függetlenül attól, milyen fotózással bíztok meg, az a szakszerű, megbízható, nyitott, megoldásközpontú, szívélyes hozzáállást! 

 

Ha Ti ezt keresitek, akkor megtaláltátok!

 

A Krisztina Fotónál négy esküvői csomag közül választhattok!

 

 

Prémium esküvői csomag

a következőket tartalmazza

 

 • Két fő profi fotós
 • Kreatív fotózás az esküvő napján és/vagy előtte
 • Szertartások fotózása
 • Csoportképek készítése
 • Vacsora, és a lakodalom fotózása a menyecsketánc végéig
 • 200 (kettőszáz) darab, általatok kiválasztott, retusált, 10*15 cm–es papírkép esküvői fotóalbumban
 • Kb. 1000 (ezer) darab alapretust tartalmazó esküvői fotó teljes felbontásban, lemezen
 • + Meglepetés AJÁNDÉK

 

Ára: 150.000 Ft

 


 

 

Classic esküvői csomag

a következőket tartalmazza

 

 • Két fő profi fotós
 • Kreatív fotózás az esküvő napján és/vagy előtte
 • Szertartások fotózása
 • Csoportképek készítése
 • 100 (száz) darab, általatok kiválasztott, retusált, 10*15 cm–es papírkép esküvői fotóalbumban
 • Kb. 500 (ötszáz) darab alapretust tartalmazó esküvői fotó teljes felbontásban, lemezen
 • + Meglepetés AJÁNDÉK

 

 

Ára: 100.000 Ft

 


 

 

Ha csak néhány kép kell az esküvőről,

de fontos nektek a minőség!

 

 

Nincs vőfély? Nem baj!

Nincs 100 vendég? Nem baj!

Nem étteremben lesz a vacsora, hanem otthon?  Nem baj!

Nincs kifejezetten menyasszonyi ruha? Nem baj!

De hidd el, profi fotósnak mindig lennie kell egy esküvőn!

 

Többen is jeleztétek felém, hogy kis esküvőtök lesz, de nincs szükségetek egész napos fotózásra, azonban szeretnétek néhány profi fotót.

 

Az alábbi csomagokban csak úgynevezett kreatív/beállított képeket készítünk, a szertartásokat és a további eseményeket már nem fotózzuk. 

 

A kreatív képek a "lelke" az esküvői fotósorozatnak, itt mutathatjátok meg igazán magatokat, a gyönyörű ruhátokat, a boldogságotokat, ha ez nincs, hidd el, később bánni fogjátok, hiszen ezekből a képekből tudtok majd ajándékba adni, kitenni az otthonotokba, vagy évek múlva a gyermekeiteknek megmutatni, és akkor lesz ez igazán nagy érték.

 

Éppen ezért ha csak néhány képre van szükségetek, akkor a kreatív fotókat bízzátok fotósra, és inkább az esemény többi részének megörökítését pedig egy családtagra, vagy barátra.

 

Az igényeitekhez igazítva összeállítottam két alapcsomagot, kimondottan azoknak, akik szűk körű esküvőt terveznek, viszont nem akarnak lemondani a minőségi esküvői fotókról.

 

 

Standard esküvői csomag*

a következőket tartalmazza:

 

 • Fotózás műtermi és kültéri, VAGY műtermi és beltéri, VAGY kültéri és beltéri helyszínen (beltéri helyszín például egy kastély) Te választod ki, mely két helyen szeretnéd elkészíttetni az esküvői fotóidat.
 • 40 darab retusált fotó + 5 darab retusált fotó ajándékba (összesen 45 db retusált fotó)
 • Alapkorrekciót tartalmazó fotók DVD-n
 • 20*20 cm-es vastag lapos fotópapírra készült, 30 oldalas exkluzív kötészeti anyaggal borított panoráma fotókönyv.

 

Ára: 50.000 Ft

 


 

Mini esküvői csomag*

a következőket tartalmazza:

 

 • Műtermi VAGY kültéri VAGY belső helyszínes fotók
 • 25 darab retusált fotó + 5 darab retusált fotó AJÁNDÉKBA (összesen 30 db retusált fotó)
 • Alapkorrekciót tartalmazó fotók DVD-n
 • 20*20 cm-es vastag lapos, fotópapírra készült 30 oldalas fénykép-borítós panoráma fotókönyv.

 

 

Ára: 35.000 Ft

 

*A Standard, és a Mini esküvői csomagokat ha szombati napra foglaltok, csak és kizárólag az esküvő időpontja előtt  3 héttel foglalhatjátok le! Ez azt jelenti, hogy 4, vagy öt héttel az esküvő előtt nem lehet az időpontot lekötni.

Azonban ha hétköznapot választotok ezeknél a csomagoknál a fotózásra, akkor bármikor foglalhattok.

 

Sőt, hétköznapon történő fotózásra még adok nektek 5.000 Ft kedvezményt a Standard vagy a Mini csomagok árából.

 


 

 

Továbbá van még egy ajánlatom a Számotokra!

 

Jegyesfotózás

 

Egyre nagyobb teret hódít magának, és ezzel együtt természetesen egyre többen kérdeztek engem is, hogy nálam lesz-e erre lehetőség valamikor? Ezért már a Krisztina Fotónál is választható opció.

 

 

Mire jó a jegyesfotózás?

 

A legeslegfontosabb ok, hogy profi fényképek készülnek Rólatok az esküvő előtt!

 

Hogyan? Úgy, hogy egyeztetünk egy időpontot, és helyszínt, megbeszéljük, mit szeretnétek, milyen ötleteitek, kívánságaitok lennének, felveszitek a kedvenc ruháitokat, és magatokat adjátok!

 

A jegyesfotózás alatt betekintést nyerhettek abba is, milyen lesz majd az esküvői fotózás, és hogy hogyan sikerül elengednetek magatokat a kamera előtt!

 

Így van alkalmunk jobban megismerkedni, van időtök arra, hogy megszokjátok, valaki mindig Rátok fókuszál. (Hiszen az esküvőtök napján ez sokszorosan így lesz.)

 

Mindemellett kézzelfoghatóvá válik már az esküvői fotózás előtt, hogy milyen nagyszerű képek készülhetnek Rólatok!

 

 

A jegyesfotózás

szolgáltatás a következőket tartalmazza

 

 • Fotózás kültéren, vagy stúdióban az esküvő előtt
 • 25 darab + 5 darab ajándék, általatok kiválasztott fotó retusálva, 20*20 cm-es 30 oldalas, valódi fotópapírra készült vastag lapos panoráma fotókönyvben, amely exkluzív kötészeti anyaggal borított.
 • Az összes elkészült alap korrekciót tartalmazó kép átadása lemezen.

 

Ára: 35.000 Ft

 

 

Kérlek Benneteket, amennyiben úgy döntötök, hogy engem szeretnétek megbízni életetek egyik legfontosabb napjának fotózásával, illetve a jegyes-fotózással, akkor minél hamarabb írjatok, telefonáljatok, nehogy késő legyen!

 

Ajánlott az esküvő előtt legalább fél évvel bejelentkezni! Jobb biztosra menni, és most azonnal felvenni velem a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket!

 

Amennyiben Záhony 25 km-es körzetében kell kiszállnom, úgy az útiköltséget én állom! Ezen körzeten kívül 70 Ft/km útiköltség kerül felszámításra.

 

 

 

 Menyasszonyaink mondták:

Fábián Nikolett

"Mi azért választottuk a Krisztát, mert fiatalosan és újszerű megvilágításba helyezve készítette az esküvői portfóliónkat. Ötletes és innovatív megoldásai mindegyik fotóján visszaköszön, legnagyobb megelégedettségünkre. A "The Walking Dead" alkotásért pedig külön köszönet. Számítunk rád a babánk fotózásán is! :) Tiszta szívből csak ajánlani tudom mindenkinek."


Tóth Réka

"A Nagy Napon nagyon rugalmasan és gördülékenyen követte végig velünk az eseményeket. Bármit kértünk abban Kriszti maximálisan partner volt és nagyon ügyesen "terelgetett" Minket. :) Mindenhová előttünk odaért és mindenhol profi képeket készített. Nagyon szép, igényes és kreatív fotók születtek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki olyan képeket szeretne, ami visszaadja egy esemény érzését, hangulatát!módosításához."


Bíró-Szabó Anikó

"Remek fotókat készítettek Krisztináék az esküvőnkön. Már reggel a készülődésnél megcsúsztunk időben, így elég kevés időnk maradt a fotózásra, de ez egyáltalán nem látszik a fotók minőségében és mennyiségében. A fotók jól sikerültek, természetesek. Nagyon szépen köszönjük a fotókat! Csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺."

Bíró Zsuzsanna

"Életünk legszebb napját olyan kreatív, színvonalas, és csodálatos képekben örökítette meg, melyet nap mint nap előveszünk és csodálattal nézzük. Gyönyörködünk!! Amit mi szerettünk volna, hogy természetes képeket készítsen rólunk. Ezt a kérésünket maximálisan teljesítette, amit nagyon szépen köszönünk. :) Alapos, pontos, nyugodt, kiegyensúlyozott! Jól választottunk. :) "

Dr. Cserpák Rita

"A férjem és én sem szeretjük a fényképezést, 45 fok volt, a hatodik hónapban voltam, kétszer majdnem elszédültem, ennek ellenére a fotózás jó hangulatban telt, és a képek is jól sikerültek, Krisztiék profin kezelték a helyzetet, türelmesek voltak. Szép emlék."

Medvéné Adamóczki Dóra​

"Akárhányszor fényképezőgép kerül a kezei közé, mindig csodálatos képek születnek belőle. Képes megragadni, és megörökíteni a legszebb pillanatokat nekünk, a családunknak, és a világnak. Fontos alkalmakkor, családi, vagy baráti összejöveteleken, bulikon, várandósság idején, ünnepek táján, avagy csak úgy, mert éppen egy lélekemelő fotósorozatra van szükséged, csak a Krisztina Fotót válaszd!
Én, és kis családom (és a nagyobb családom, a rokonaim, a barátaim, az ismerőseim...) mindig gyönyörködve nézzük a már elkészült fényképeinket! Ezúton is köszönünk szépen minden egyes ránk elkattintott képet! :-) "

Terenyiné Herczeg Ágnes

Esküvőnkre a tökéletes fotóst igyekeztünk megkeresni és mondhatjuk, hogy ez sikerült is. Kriszti munkáiban és tehetségében egyből megtaláltuk, amit mi kerestünk. Nagyon szép, megható képeket sikerült készítenie és rengeteg dicsérő szót kaptunk, ami nagyban az Ő érdeme! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk és nem fognak csalódni :)
Még egyszer köszönjük a csodás képeket!

Exkluzív fotókönyvek

 

Ráadásként rendeljetek a Classic vagy a Prémium esküvői csomag mellé 30x30 cm-es fotókönyvet, amelyet már 25.000 Ft-tól megvásárolhattok és amivel garantáltan elkápráztatjátok a családtagokat, és barátokat!

 

A Classic és Prémium csomagjainkba nem tettünk fotókönyvet, így minden paraméterét Ti választhatjátok ki, és biztosan olyan lesz amilyet szeretnétek.

 

A csomagokba fotóalbumot tettünk, ezekben több kép kap helyet mint egy fotókönyvben, így belekerül minden fontos momentum.

 

De! Tudod milyen egy 30X30 cm-es fotókönyv? A nagy méretű fotókönyv a valódi luxus, és akkor igazán csodálatos, ha nincs telezsúfolva képekkel.

 

Ismered azt az érzést, amikor valami annyira tetszik, hogy szabályosan beleborzongsz a mámorba? Hidd el, ha egyszer kinyitsz egy ilyet, akarni fogod, mert rabul ejt és beleszeretsz.

 

Nem éri meg kihagyni, ha már ennyit szántok az esküvői fotózásra.

 

A fotóalbum és a fotókönyv együtt fog teljes képet adni az esküvőtökről, mert kiegészítik egymást, és nem helyettesíti egyik a másikat.

 

(Hamarosan) videón keresztül bemutatom Nektek a 30x30 cm-es fotókönyvet, érdemes lesz megnézni!

Néhány szó rólam


Rutkai Krisztina vagyok, fotográfus. Kicsi lányommal, és a férjemmel élek Záhonyban.


2007-ben lettem a fotózás szerelmese, s ez mind a mai napig tart. A kezdeti időszakban autodidakta módon tanultam a fotózást, és a retusálást, a családtagjaim, és barátaim legnagyobb örömére. 


Örültem, hogy van kiken gyakorolni, ők pedig azért voltak lelkesek, mert eltöltöttünk egy-két órát úgy, hogy jókat nevettünk, és mindeközben jó minőségű, szép képek készültek róluk.


A kezdetben hobbinak induló fotózás azonban egyre nagyobb teret töltött ki az életemben, ezért úgy döntöttem, tovább kell képeznem magam ebbe az irányba.


2012-ben alkalmazott fotográfusi szakképesítést szereztem kitűnő eredménnyel, s egyéni vállalkozást alapítottam. Megalakult a Krisztina Fotó!