Kedves kisgyermekes Édesanya!

 

Életed értelme már csúszik, mászik, megy, szalad, s képtelenség róla egy  fotót készíteni, amit megoszthatnál a közösségi médiaoldalakon?

 

Kellene egy igazán profi fotósorozat a család büszkeségéről, amit elküldhetsz a messze lakó nagyszülőknek, barátoknak, rokonoknak?

 

Vagy egyszerűen csak szeretnéd megörökíteni gyermekedet ebben az adott pillanatában, hogy évek múlva együtt nézegessétek a szebbnél szebb képeket a családi fotóalbumban?

 

 

Kisgyermekes anyukaként tudom, mennyire fontos minden perc, hiszen a gyerekek folyamatosan változnak, fejlődnek, alakulnak, az idő pedig repül... s bármennyire is szeretnénk, nem tudunk az emlékeinkbe vésni ennyi millió, és millió képet.

 

Mégis, a technikának, és a szakmai iskoláknak köszönhetően, mint szakavatott fotós, számtalan megörökített élménnyel gazdagíthatlak Téged, és a családodat!

 

Hozd el hozzánk, a Krisztina Fotóstúdióba a gyermekedet, és garanciát vállalok rá, hogy minden fotó éles, és színpompás lesz!

 

Hidd el, nem győzöd majd bezsebelni a bókokat!

 

Mikor megérkeztek hozzánk, hagyunk egy kis időt arra, hogy ismerkedjetek, barátkozzatok a stúdióval, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat.

 

Nálunk nincs lehetetlen! Ha a megbeszélt időpont előtt prezúros lesz a kicsi, akkor sem kell lemondanotok a fotózás öröméről, mert szakszerű retusálással pillanatok alatt elvarázsoljuk a képről!

 

A fotózás végeztével elküldöm majd Neked a képeket interneten keresztül, egy nagyon könnyen kezelhető rendszerben, ahol ki tudod válogatni a retusálásra kerülő fotókat.

 

S mivel lehetne teljes ez a csomag?

 

Egy igazán professzionális fotózásról nem hiányozhat a kézzelfogható fotóalbum, vagy fotókönyv sem, melyet most AJÁNDÉKBA adunk neked, s belerendezzük az elkészült fotókat is!

 

Két ajánlat közül is választhatsz!

 

Manó csomag

tartalma:

 

 • 1-1,5 órán keresztül fotózzuk a gyerkőcödet a stúdiónkban, kettő színes háttérrel, és a hozzá illő kiegészítőkkel, VAGY előzetes megbeszélés alapján a teljes fotózást kültéren is lebonyolíthatjuk, kívánságotok szerint.
 • Egy fehér, vagy szürke háttér előtt közös családi fotókat készítünk.
 • 25 db általatok kiválasztott fotót retusálunk, és előhívatjuk 10x15 cm-es méretben, melyeket egy AJÁNDÉK, 100 darabos kisfiús vagy kislányos minőségi fotóalbumban adunk át!
 • Az összes alap korrekciót tartalmazó (expozíció, vágás stb.) digitális fotót  és a kiválasztott 25 db retusált képet megkapjátok DVD-n.
 • A kisebbeknek ruhát is tudunk biztosítani, kisfiúknak sapik, nyakkendők, nadrágkötők, kislányoknak fejpántok, kisruhák.
 • A csomaghoz ingyen adunk még egy mini, 15 cm magas cukorka automatát választható színben, megtöltve sok-sok finomsággal, amiből a gyerkőc saját magának tudja kiforgatni a cukorkát.
 • A csomagajánlaton kívül, akár pluszban is adhatsz le rendelést fotóelőhívásra a válogató rendszerben egyszerűen, ha még több képre van szükséged.

 

Ára: 25.000 Ft

 

De ha úgy érzed, Te ettől többet szeretnél, akkor olvass tovább, mert lehet a Menő csomag lesz a Neked való!

 

 

Menő csomag

tartalma:

 

 • 2 órán keresztül fotózzuk a gyerkőcödet a stúdiónkban, kettő színes háttérrel, és a hozzá illő kiegészítőkkel, kellékekkel.
 • Egy fehér, vagy szürke háttér előtt közös családi fotókat készítünk.
 • Ezt megelőzően, vagy ezután, egy kültéri helyszínen is készítünk képeket.
 • 40 db általatok kiválasztott fotót retusálunk, amelyeket digitálisan és egy 20x20 cm-es, AJÁNDÉK fotókönyvben adunk át, amely egy 30 oldalból álló valódi fotópapírra készült vastag lapos panorámakönyv.
 • Az összes alapkorrekciót (expozíció, vágás stb.) tartalmazó digitális fotót megkapjátok DVD-n.
 • A kisebbeknek ruhát is tudunk biztosítani, kisfiúknak sapik, nyakkendők, nadrágkötők, kislányoknak fejpántok, kisruhák.
 • A csomaghoz ingyen adunk még egy mini, 15 cm magas cukorka automatát, megtöltve sok-sok finomsággal, amiből a gyerkőc saját magának tudja kiforgatni a cukorkát.
 • A csomagajánlaton kívül, akár pluszban is adhatsz le rendelést fotóelőhívásra a válogató rendszerben egyszerűen, ha még több képre van szükséged.

 

 

Ára: 40.000 Ft

 

 Nézd meg az alábbi videót, ilyen fotókönyvet kapsz a Menő csomaghoz, de rendelhetsz bármelyik csomagunk mellé:

 

Fotókönyvek ára

(30 oldalas, fénykép borítós, valódi fotópapírra készült):

 

20x20 cm-es: 9.000 Ft

30x30 cm-es: 25.000 Ft

 

Ha még ezek után is hiányérzeted van, mert ez sem elégítette ki teljesen az álmaidat, akkor keress meg, s kérj egyéni ajánlatot! Mondd el, melyek az elképzeléseid a fotózással kapcsolatban, s én segítek valóra váltani őket!

 

 

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések:

 

Mikor jelentkezzünk be hozzád?

 

Legalább 2 héttel a fotózás előtt, mert minden fotózásra készülnünk kell kiegészítőkkel.

 

Egy éven aluli a gyermekem mikor érdemes vinni hozzád fotózásra?

 

Onnantól, hogy megszületett, és kihoztátok a kórházból, bármikor jöhettek! Legelőször születése után pár nappal szoktam találkozni a babákkal. Ilyenkor külön róla, és a családról is készítek képeket. A picihez adottak a kellékeim, viszont Ti is ötletelhettek, s megbeszéljük. Az igazán tökéletes, és harmonikus fotózás elérése érdekében a leglényegesebb, hogy a babátok pocakja tele legyen. :-) Hiszen éhesen mindenki nyűgösebb, ami fokozottan értendő a kisbabáknál.

 

Aztán amikor eljön az a fejlődési ugrás, hogy már tud ülni, akkor újra érdemes meglátogatnotok egy fotózás erejéig. Ebben az életkorban a babák már sokkal aktívabbak, és jobbnál jobb, szívet melengetően mosolygós képek készülhetnek Róluk!

 

1 éven felüli a gyermekem, mikor érdemes vinni hozzád fotózásra?

 

Akár most azonnal, időpont egyeztetéssel! :-)

 

Otthoni fotózást vállaltok?

 

Nem, egyelőre nem tervezek ilyen szolgáltatást.

 

A csomagokon belül készítesz családi fotót színes háttér előtt is?

 

Ha kéritek lehet az egyik színes háttér előtt is képet készíteni rólatok (akkor így elmarad az egyszínű háttér), de azért szoktam utolsóként egy egyszínű szürke vagy fehér háttérrel készíteni a családi fotót, mert így biztos, hogy minden típusú képkeretben és bármilyen színvilágú nappaliban jól fog mutatni.

 

Mit vigyünk a fotózásra?

 

Egy kis enni - és innivalót érdemes hozni a magatoknak, s ezen kívül a gyermekednek még olyan játékot pluszba, amit szeret, és amire odafigyel.

 

Több gyermekem van, akkor mennyibe kerül a fotózás?

 

Ugyanannyiba, a gyerekek számától függetlenül.

 

Jöhet egyszerre két család egy csomag áráért?

 

Nem. A csomagjaimat úgy állítottam össze, hogy az egy család fotózásához megfelelő.

 

Milyen ruhát vigyünk a gyereknek, és milyen ruhába menjünk mi?

 

Fontos a háttér, és a ruházat összhangja. A gyerekeknél kimondottan fontos a ruha, mert őket színes háttér előtt fotózom.

Ha igazán szép fotókat szeretnétek, sem nektek, sem a gyermeknek nem javaslom a nagy feliratos, mesefigurás, vagy erősen mintás, és a háttér színvilágához nem illeszkedő ruhákat.

A papucs, a rövidnadrág, vagy melegítő szintén nem jó választás, mert bármilyen szépek vagytok, és bármilyen jól sikerült a háttér, de egy rossz ruhaválasztással el lehet rontani az összhatást.

Inkább elegánsabb, egyszínű, szolidabb mintás ruhadarabokat javaslok Nektek.

A családi fotónál öltözzetek össze nyugodtan, annál jobb lesz a végeredmény.

 

Át lehet öltöztetni a gyereket?

 

Igen, természetesen. Általában 2-3 szett elegendő, mert a gyerekek sem bírnak ki több öltöztetést.

 

Milyen háttér közül választhatunk?

 

Előre megbeszéljük, hogy milyen színvilágot szeretnétek, és ahhoz berendezünk Nektek két hátteret, vagy ránk is bízhatjátok (általában ez a gyakoribb megoldás).

 

Mi történik a fotózás után?

 

Kiválogatom a képeket, feltöltöm az interneten található rendszerünkbe, ekkor kaptok egy értesítést az általatok megadott email címre. Kiválogatjátok a nektek tetsző képeket és lezárjátok a válogatást. Ha akartok, akkor plusz papírkép rendelést is kérhettek a válogatás lezárását követően, a papírképek árát a rendszerben láthatjátok. Innentől Nektek már nincs teendőtök. Kapok egy értesítést a lezárásról, és megkezdem a retusálást. Amikor elkészültem, jelzem Nektek és átvehetitek az annyira várt fotókat.

Ajándék!


A Menő és Manó gyermek fotó csomagjainkhoz ajándékba adunk egy mini 15 cm magas cukorka automatát megtöltve sok sok finomsággal, hogy a gyerekek is örüljenek!

 Anyukák mondták rólunk:

 

Koi-Pinkóczi Andrea

"Kedves Krisztina! Köszönjük, hogy ilyen profi módon örökítetted meg 8 hónapos kisbabánkat! Örök életre szóló szép emlék lesz nekünk és Neki is! Kiváló munkát végeztél ügyelve az apró részletekre is. A képek profik lettek, hamar elkészültek, a meseszép album pedig magáért beszél. Köszönet még egyszer a fesztelen, mosolygós képekért, a kellemes időtöltésért hol nem volt olyan érzésünk, hogy szereplünk csak egyszerűen jól éreztük magunkat. További sikeres munkát kívánunk!"


Kosztyu Petra Klaudia 

"Nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson, abszolút baba barát környezetet teremtett a picinek , profi stílusos és igazán különleges képeket készített. 
A jövőben is Krisztivel fogjuk megörökíttetni a különleges eseményeket :)! "


Molnárné Szórádi Krisztina

"Kriszti nagyon szép képsorozatot készített a három gyermekünkről, nagyon kedves és türelmes volt. A végeredmény pedig magáért beszél, mindenkinek tetszettek a képek. KÖSZI "

Takácsné Ésik Márta 

"Kislányunk 1 éves születésnapja alkalmából készíttettünk fotót Krisztivel. A képek élethűek, szépek lettek. Kriszti pedig egy rendkívül kedves, rugalmas, profi fotós. Mindenkinek csak ajánlani tudom, szép emlék ez mindannyiónknak. Remélem hogy jövőre ismét találkozunk :-) "


Néhány szó rólam


Rutkai Krisztina vagyok, fotográfus. Kicsi lányommal, és a férjemmel élek Záhonyban.


2007-ben lettem a fotózás szerelmese, s ez mind a mai napig tart. A kezdeti időszakban autodidakta módon tanultam a fotózást, és a retusálást, a családtagjaim, és barátaim legnagyobb örömére. 


Örültem, hogy van kiken gyakorolni, ők pedig azért voltak lelkesek, mert eltöltöttünk egy-két órát úgy, hogy jókat nevettünk, és mindeközben jó minőségű, szép képek készültek róluk.


A kezdetben hobbinak induló fotózás azonban egyre nagyobb teret töltött ki az életemben, ezért úgy döntöttem, tovább kell képeznem magam ebbe az irányba.


2012-ben alkalmazott fotográfusi szakképesítést szereztem kitűnő eredménnyel, s egyéni vállalkozást alapítottam. Megalakult a Krisztina Fotó!