Kedves Kismama!

 

Bizonyára már nagyon várjátok az új családtag érkezését! A várandósság negyven hete azonban hamar elrepül, s nemsokára a karjaitokban tarthatjátok a gyermeketeket.

 

De addig is… mit szólnál egy szakavatott fotós által készített kismama fotózáshoz?

 

Az áldott állapotban lévő nőt körülveszi valamiféle különös ragyogás, szépség. Még akkor is, ha Te azon várandósok táborát gyarapítod, akiket nem kímél az ezzel járó rosszullét, fáradtság.

 

Hivatásos fotósként nagyon jó szemem van a széphez, s nincs az a helyzet, mely kifogna rajtam! Gyere el a Krisztina Fotóhoz, és bízd rám magad! Hagyd, hogy a másállapot varázsát megörökítsem Nektek!

 

Megrendelhető csomagom kifejezetten kismamáknak állítottam össze. Másfél, két órán keresztül csak Rád fókuszálok, a szó szoros értelmében!

 

Felkészülten várlak, már fejre tehető virágkoszorúkat, kiscipőket, illetve babaruhákat is beszereztem, s folyamatosan bővítem kiegészítői tárházam. Számomra fontos, hogy aki hozzám jön fotózásra, jól tudja érezni magát, és tudjon kicsit lazítani, mert akkor készülhetnek csak igazán jó fényképek!

 

A fotózásra kellemes viseletet biztosító ruhában gyere, s amit még hozhatnál magaddal, az a kedvenc élénk színű rúzsod! Persze, ez opcionális, ha mégsem hoznál, van nekem. Ha eddig nem tudtad, mennyi mindenre jó egy rúzs, és egy szemceruza, majd most megláthatod.

 

A kismama fotózás része az is, hogy a fotózás végén a boldog Apukával együtt készítek Rólatok pár képet! Sőt! Van már gyermeketek? Apuka hozza el Őt is a fotózás végére. Biztosan nagyon örülne, ha néhány igazán profi fotó készülne Róla, és a csinos-pocakos Anyukájáról.

 

Nagy szeretettel várlak Benneteket a kismama fotózásra, mely igény szerint megejthető jól felszerelt fotó stúdiómban, vagy kültéren is!

 

Vedd fel velem a kapcsolatot, és beszéljük meg a részleteket!

 

Kismama csomag

a következőket tartalmazza:

 

 

  • 1,5 – 2 óra műtermi, vagy kültéri fotózás
  • 30 darab, általad kiválasztott, retusált kép
  • Az összes, alapkorrekciót tartalmazó kép lemezen
  • 15*15 cm-es, fénykép-borítós, vastag lapos panoráma fotókönyv.

+Ajándék kiscipő

+ 5.000 Ft értékű kupon újszülött fotózásra

 

Ára: 30.000 Ft

 

Sőt! Én fotóztam az esküvőtöket?

Akkor a kismama fotózás árából kapsz további

5.000 Ft kedvezményt,

vagyis neked csak

 

25.000 Ft-ba kerül!

 

És még néhány információ a fotózással kapcsolatban:

 

 

Mi történik a fotózás után?

Kiválogatom a képeket, feltöltöm az interneten található rendszerünkbe, ekkor kapsz egy értesítést az általad megadott email címre. Kiválogatjátok a nektek tetsző képeket és lezárjátok a válogatást.. Innentől Nektek már nincs teendőtök. Kapok egy értesítést a lezárásról, és megkezdem a retusálást. Amikor elkészültem, jelzem Nektek és átvehetitek az annyira várt fotókat.