Kedves Látogató!

 

 

Több éve már, hogy fotózni kezdtem. Ez idő alatt több millió képet kattintottam el kedvtelésből, illetve kedves ügyfeleimről. Számtalan esküvői, gyermek, és portréfotón dolgoztam.

Nálam mindig elsődleges szempont, hogy a megrendelőim kifogástalan, minőségi munkát kapjanak, hogy tudásom legjavát adjam. Éppen ezért, számomra nagyon fontosak a visszajelzések. Ezekből a visszacsatolásokból rakom össze az újabb, és újabb csomagajánlatokat. Sokan fordultak hozzám azzal a kéréssel, hogy egy kisebbfajta családi csomagot igényelnének, mert csak pár képre lenne szükség. S milyen igaz! Így hát kidolgoztam ezt a hiánypótló megoldáscsomagot!

 

A családi fotó lényege, hogy rajta legyen az egész család. De akkor ki fotózza? Általában valamelyik családtag, de akkor az egyik fotóról Apa hiányzik, a másikról meg Anya, a harmadikról a Nagymama…szóval nincs egy közös képetek.

 

Amennyiben szakképzett fotósra bízzátok a családi fénykép elkészítését, nem lesz azzal gond, ki maradjon le a képről, hiszen az egész család rajta lehet így! Ha rám bízzátok a fotózást, biztosak lehettek benne, hogy élesek lesznek a képek. Nem lesz se homályos, se sötét. Az elkészült képek igazán szemet gyönyörködtetőek lesznek!

 

Hiszen mi lehetne ékesebb dísze a nappalitoknak, mint egy szuper családi fénykép, amelyen minden családtag rajta van? Szóval gyertek el a studiónkba, és én elkészítem nektek ezt a fotót.

 

Egyszínű háttér (fekete, vagy fehér, vagy szürke) előtt, vagy kültéren, zöld területen fotózunk benneteket.

 

Ajándékba adunk 1 db 15x20 cm-es fotót, amellyel díszíthetitek a nappalitokat.

 

Ingyen adunk még 2 db szöveges kézműves lapot fotóval, amit ajándékba adhattok akár a nagyszülőknek, így nekik is lesz egy emlék aminek biztosan nagyon örülnek majd.

Persze a digitális képek is fontosak, így a kiválasztottakat elküldjük nektek, hogy ha szükséges, később tudjátok reprodukálni.

                      

Jelentkezzetek be hozzám, foglaljatok időpontot telefonon és én elkészítem Nektek az egyik legszebb családi fotótokat!

 

Kiknek ajánljuk?

Olyan családoknak, akiknek csak néhány képre van szükségük.

 

Kiknek nem ajánljuk?

Olyan családoknak, akiknek újszülött babájuk van, nekik inkább az Újszülött fotó csomagunk a megfelelő.

 

Klasszikus családi fotó csomag

tartalma a következő:

 

  • 15-20 percig fotózunk Benneteket 1 darab egyszínű szürke, fekete, vagy fehér háttér előtt a studioban (a háttér színe szabadon választható), vagy kültéren készíthetjük el a fotókat.
  • 5 darab általatok választott fotót küldünk retusálva az általatok megadott e-mail címre, és ezt az 5 darab képet előhívatjuk Nektek 10*15 cm-es méretben.
  • AJÁNDÉKKÉNT kaptok 1 darab 15*20 cm-es fotót és 2 darab (egyedi szöveges) kézműves üdvözlőlapot fotóval. Ezeket a fotókat is ti választjátok ki a retusált képek közül.
  • A csomagajánlaton kívül, akár pluszban is adhattok le rendelést fotóelőhívásra a válogató rendszerben egyszerűen, ha még több képre lenne szükségetek.

 

Ára: 9.000 Ft

 

 

Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, olvasd el, ha nem találsz választ, akkor kérdezz bátran.

 

 

Mikor jelentkezzünk be hozzád?

 

Ha lehet, legalább 2 héttel a fotózás előtt.

 

Milyen ruhát vigyünk a gyereknek, és milyen ruhába menjünk mi?

 

Ha igazán szép fotókat szeretnétek, sem nektek, sem a gyermeknek nem javaslom a nagy feliratos, mesefigurás, vagy erősen mintás, ruhákat.

A papucs, a rövidnadrág, vagy melegítő szintén nem jó választás, mert bármilyen szépek vagytok, de egy rossz ruhaválasztással el lehet rontani az összhatást.

Inkább elegánsabb, egyszínű, szolidabb mintás ruhadarabokat javaslok Nektek.

Öltözzetek össze, annál jobb lesz a végeredmény!

Például farmer, fehér ing és fehér blúz szinte mindenkinek van otthon és igazán jól is mutat.

 

Át lehet öltöztetni a gyereket?

 

Nem, ebben a csomagban az idő rövidsége miatt ezt nem lehetséges.

 

Mi történik a fotózás után?

 

Kiválogatom a képeket, feltöltöm az interneten található rendszerünkbe, ekkor kaptok egy értesítést az általatok megadott email címre. Kiválogatjátok a nektek tetsző képeket és lezárjátok a válogatást. Ha akartok, akkor plusz papírkép rendelést is kérhettek a kiválasztott 5 db retusált fotóból a válogatás lezárását követően. A papírképek árát a rendszerben láthatjátok. Innentől Nektek már nincs teendőtök. Kapok egy értesítést a lezárásról, és megkezdem a retusálást. Amikor elkészültem, jelzem Nektek és átvehetitek a várva-várt fotókat.

 

Hogyan választhatjuk ki az ajándék fotókat?

 

Ha a válogató rendszerben kiválasztottátok az 5 nektek tetsző képet és lezártátok, ezt követően a papírkép rendelésnél válasszatok ki 3 darab 15x20 cm-es fotót, ebből kettő kerül majd a 2db kézműves lapba. Ez a 3 darab fotó a csomag tartalma, vagyis nem kell fizetnetek érte, bár mutatni fogja a rendszer az árát. Ha ezen felül kértek még papírképet, akkor az már a csomagon kívül lesz, és pluszban fizetnetek kell érte.