Kedves Látogató!

 

 

Az 1800-as évekre tehető fotográfia megjelenése lehetővé tette a portréfotók készítését is, de még ekkor is nehézségekbe ütközött a feladat, mert akár órákon keresztül is eltarthatott az exponálás, s a modell nem mindig bírta ennyi ideig mozdulatlanul…

 

Ma viszont…

 

Ha szeretnél egy nívós portré fotósorozatot magadról, csak fel kell venned velem a kapcsolatot, és két óra alatt akár 150-200 képet is készíthetek Rólad!

 

Ebben a két órában benne van minden, amire szükséged lehet! Kettő csomagajánlatot is összeállítottam ügyfeleim igényeit figyelembe véve.

 

Biztosítok elegendő időt, s kellő átöltözési lehetőséget is, hogy igazán önmagad lehess a kamerám előtt, s csak élvezned kelljen a rivaldafényt! Minden más az én dolgom!

 

Mikor van itt az ideje, hogy portré fotósorozatot készíttess? Gyakorlatilag bármikor! Hidd el, ez nem csak egy fotósorozat Rólad önmagadnak, családodnak, barátaidnak. Ez sokkal, de sokkal több annál! Kényeztetés a lelkednek. 1-2 óra önfeledt időtöltés, amikor Te vagy a középpontban, a kedvenc ruháidban.

 

A portréfotózás olyan, hogy ha szomorú vagy, felvidít, ha boldog vagy, megsokszorozza azt! Hozd ki magadból a legtöbbet, a legjobbat, s én megörökítem Neked!

 

Lefogytál, és szeretnéd megajándékozni magad? Gyere el portréfotózásra!

 

Hiányzik egy kis önbizalom? Gyere el portréfotózásra, és az általam készített képek megadják neked azt a lelki pluszt, amire szükséged van!

 

Akarsz egy fantasztikus portrét magadról, amit megoszthatsz a közösségi oldalakon, s felvállalhatod, mint profilkép?

 

Te sem szereted, ha akinek nézed az adatlapját, homályos képeket tesz fel, melyeken szinte felismerhetetlen? Neked nem kell közéjük tartoznod! Itt vagyok, gyere a Krisztina fotóhoz, és én átadom neked a legszebb képeket!

 

Modellkedni szeretnél? Kellene egy kitűnő fotósorozat Rólad? Gyere el hozzám, és együtt, közös erővel összeállítjuk a lehető legjobb portfóliót számodra!

 

Állást keresel? Kezdd az alapoknál! A jó önéletrajz egyik legfontosabb eleme (hihetetlennek tűnik, de így van) az önéletrajzhoz csatolt önarckép! Mert azon akad meg a szem legelőször, s pillanatok alatt dönt az agy – szimpatikus, vagy sem a jelölt…

 

A szakszerűen, fotós által elkészített portréfotó fontossága mindenhol jelen van!

 

A retusálási technikámat az elmúlt tíz év során közel tökéletesre fejlesztettem (azért mindig van egy kicsit hová fejlődni). Ennek köszönhetően nagyon értek a bőr – és kontúrretusáláshoz. Ha egy kicsit karikás szemekkel érkeznél fáradtság miatt, az sem jelent gondot! Valamennyire lehetőség van bőrt színezni, szemet, vagy fogat fehéríteni, javítani, pattanásokat eltűntetni, ráncokat halványítani, csillogóbb szemeket varázsolni… De mindezt csak módjával, leheletnyit hozzáadva a modellhez, ezzel kiemelve szépségét.

 

Portréfotó készítés előtt (nem szükséges, de) ajánlott felkeresni a fodrászt, és a kozmetikust, hogy a lehető legjobb formádat add a fotózás során!

 

Amennyiben szeretnél örökre szóló élményt ajándékozni egy számodra fontos személynek ezzel a portré fotózással, úgy arra is van lehetőség! Vedd fel velem a kapcsolatot, és megbeszéljük a meglepetés részleteit!

 

Amikor elkészültek a képek, nem kell újra eljönnöd hozzám, mert feltöltöm őket egy online képválogatóba, amit csak Te látsz, és ahonnan otthonról, kényelmesen kiválogathatod azokat, melyeken további utómunkákat végzek majd. Így időt, s energiát takarítunk meg.

 

Két ajánlatom közül is választhatsz!

 

Portré csomag

a következőket tartalmazza:

 

 • 1 – 1,5 óra fotózás
 • 25 darab retusált fotó + 5 retusált fotó AJÁNDÉKBA
 • 2 háttér stúdióban (fehér, szürke) VAGY kültéren
 • 3 átöltözési lehetőség (hozz magaddal 3 ruha-szettet)
 • az összes digitális fotó DVD-n
 • + AJÁNDÉK 30 oldalas vastag lapos, valódi fotópapírra készült fénykép borítós panoráma fotókönyv 15*15 cm-es méretben!

 

Ára: 30.000 ft

 

 

Portré EXTRA

csomag a következőket tartalmazza:

 

 • 1,5 – 2 óra fotózás
 • 40 darab retusált fotó + 5 db retusált fotó AJÁNDÉKBA
 • 3 háttér stúdióban (fehér, fekete, szürke) ÉS kültéren
 • 4-5 átöltözési lehetőség (hozz magaddal 4-5 ruha-szettet)
 • az összes digitális fotó DVD-n
 • + AJÁNDÉK 30 oldalas, vastag lapos, valódi fotópapírra készült fénykép borítós panoráma fotókönyv 20*20 cm-es méretben!

 

 

Ára: 45.000 ft

 

 

Felkeltettem az érdeklődésedet? Akkor ne várj, hanem cselekedj! Hívj fel, és beszéljük meg, mikor érnél rá arra, hogy mint szakavatott fotós, irigylésre méltó képeket készíthessek rólad!