Kedves Anyuka!

 

Várandósságoddal lassan a bűvös negyvenedik héthez közelítesz, s a pocakod feszes, szépséges D betűvé gömbölyödött?

 

Összeraktátok a kiságyat, berendeztétek a pici szobáját, de még valami hiányzik?

 

Mit szólnál néhány mesés fényképhez az újszülött babádról, amit kitehetsz a babaszoba falára?

 

Elküldheted a nagymamáknak, akik elbüszkélkedhetnek a legkisebb családtag megérkezésével.

 

Kiteheted a közösségi oldalakra, hogy bemutasd Őt az ismerőseidnek. S ami a legfontosabb: átadhatod majd a már felnőtt gyermekednek.

 

Ne csak nézd vágyakozva az ismerőseid kisbabáiról készült fotókat, hanem nyűgözd le őket a saját gyermekedről készült, elsőrangú fotósorozattal!

 

Olyan pillanatokról dönthetsz most, melyeket sajnos nem lehet megismételni. Emlékszem, amikor én adtam életet a kisbabánknak… hogy mennyi érzés szabadult fel bennem/bennünk, s hogy azt a meghittséget sikerült megőrizni a szülőszobán kívül is még pár hétig. Olyan picikék, védtelenek, s Te/Ti vagytok számára az egész világ.

 

Az újszülött babák fotózása pontosan erre a meghittségre épít, erre a láthatatlanul szoros kötöttségre, mintha a köldökzsinór még születés után is tartana pár hétig. Ezt az időszakot kell kihasználni, és élni az újszülött babafotózás lehetőségével. Mint minden, az oldalamon található csomagot, így ezt is a Ti igényeitek alapján állítottam össze.

 

 

Újszülött babafotó

csomag tartalma a követező:

 

  • kb. 3 órán keresztül fotózom a babádat, illetve a végén Téged, és Apát a babával egy választható fekete, fehér, vagy szürke háttér előtt
  • szolgáltatom a megfelelő díszletet, több hátteret, ruhákat, kellékeket a babádnak (kislányoknak rengeteg fejdísz, tütü, kisfiúknak kötött jelmezek stb.)
  • 30 darab retusált képet adok digitálisan
  • lemezen az összes képet átadom, melyek alapkorrekciót tartalmaznak
  • kapsz egy 15x15 cm-es 30 oldalas, vastag lapos, valódi fotópapírra készült fénykép-borítós panoráma fotókönyvet.

 

+ Ajándék előke a baba saját fotójával

 

Ára: 35.000 Ft

 

Leáraztam!

 

Ára: 30.000 Ft

 

Sőt! Ha az esküvődet én fotóztam,

vagy kismama fotózáson már voltál nálam,

akkor kapsz további 5.000 Ft kedvezményt,

vagyis neked csak 

25.000 Ft

 

 

Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, olvasd el, ha nem találsz választ, akkor kérdezz bátran.

 

A lap alján ne felejtsd el megnézni a fotókat!

 

Mikor jelentkezzünk be fotózásra?

 

Jó, ha már a baba születése előtt 2-3 héttel felveszed velem a kapcsolatot, s jelzed, hogy hamarosan jönnétek újszülött fotózásra. Konkrét időpontot akkor egyeztetünk, ha megszületett a kisbabád.

 

A születést követően mikor vigyük fotózásra a babánkat?

 

A csöppség születését követően 10-14 napon belül a legideálisabb fotózni, mert ekkor még sokat fog aludni így könnyen be tudjuk majd állítani angyali újszülött pózokba. Az első két hetet követően már sokkal nehezebb dolgunk van, mert többet lesz ébren, így ha nem sikerül jönnötök a születést követő 1-2 héten belül, akkor érdemes megvárni legalább azt az időszakot, amikor már tud hason feküdni a babátok és már tudja tartani a fejecskéjét.

 

Mit kell még tudnunk a fotózás napjáról?

 

Lényeges, hogy a megbeszélt időpontra úgy gyertek, hogy a baba pocakja tele van, hiszen a jóllakott baba együttműködőbb. Fontos még, hogy aludjon fotózás közben, mert akkor könnyebben beállítható bizonyos pozíciókba.

Azért ilyen hosszú a fotózás, mert közben öltöztetni kell majd a babát és altatgatni, ami több időt vesz igénybe.

Általában pelenka nélkül is készítünk képeket, így szinte mindig történnek apróbb balesetek, hozzatok magatokkal a babának és magatoknak is váltás ruhát, babatakarót, és bőséges mennyiségű pelust.

 

Mi történik a fotózás után?

 

Az elkészült képeket feltöltöm egy online válogató rendszerbe, ezt követően a belépéshez szükséges információkat elküldöm majd Neked az általad megadott e-mail címre.

 

A válogatórendszer segítségével könnyedén, otthonról kiválaszthatod azt a 25 képet, melyet retusáltatni szeretnél. Amikor készen vagyok a munkával, telefonon egyeztetünk egy időpontot, amikor átadom a fotókat.

 

 

Néhány szó rólam


Rutkai Krisztina vagyok, fotográfus. Kicsi lányommal, és a férjemmel élek Záhonyban.


2007-ben lettem a fotózás szerelmese, s ez mind a mai napig tart. A kezdeti időszakban autodidakta módon tanultam a fotózást, és a retusálást, a családtagjaim, és barátaim legnagyobb örömére. 


Örültem, hogy van kiken gyakorolni, ők pedig azért voltak lelkesek, mert eltöltöttünk egy-két órát úgy, hogy jókat nevettünk, és mindeközben jó minőségű, szép képek készültek róluk.


A kezdetben hobbinak induló fotózás azonban egyre nagyobb teret töltött ki az életemben, ezért úgy döntöttem, tovább kell képeznem magam ebbe az irányba.


2012-ben alkalmazott fotográfusi szakképesítést szereztem kitűnő eredménnyel, s egyéni vállalkozást alapítottam. Megalakult a Krisztina Fotó!