Kedves Menyasszony!

 

Először is, hadd gratuláljak Nektek ahhoz, hogy gyűrűvel is megpecsételtétek szerelmeteket!

 

Ha ezt olvasod, akkor valószínűleg már kitűztétek a nagy nap dátumát is, és éppen most próbáljátok megszervezni álmaitok esküvőjét.

 

Nem mondom, hogy egyszerű lesz, hiszen rengeteg időt, energiát, és pénzt emészt majd fel, de ez mind-mind kell ahhoz, hogy a végeredmény garantáltan felejthetetlen, és oltári jó legyen!

 

Mi a titka egy kitűnő esküvőnek?

 

Az, hogy hozzáértőkre bízzátok magatokat! A Krisztina Fotó pedig magas szintű szakmai háttérrel rendelkező vállalkozás, pont olyan, amilyet Ti most kerestek!

 

Számtalan esküvőn vettem már részt az utóbbi néhány évben, rengeteg kéréssel, kérdéssel, helyzettel találkoztam, s mindet sikeresen megoldottam/megoldottuk a párokkal.

 

 

Ne feledd! Az esküvő a Ti napotok!

 

Most az egyszer tényleg minden, de minden Rólatok kell, hogy szóljon!

 

Csak gondold végig… akármilyen esküvőt is álmodtok meg, legyen az kicsi, vagy nagy, klasszikus stílusú, vagy modern, két igazán fontos szempontra kell figyelnetek!

 

Az egyik, hogy jól érezzétek magatokat, a másik, hogy ott legyen a fotósotok, aki mindezt megörökíti.

 

Hiszen a nagy nap után az idővel halványulnak az emlékek is, és csak és kizárólag azt tudjátok majd felmutatni, amit a fotós lefényképezett.

 

Ha ránézel majd egy pároddal közös képetekre, ahol ragyogsz a boldogságtól, és jóízűen kacagsz, eszedbe fog jutni, hogy igen, mikor ez a kép készült, a kedvesed éppen játszott egy hajtincseddel, majd belecsókolt a nyakadba… csiklandozott, és mámorító volt az egész. Újra fogod élni az illatokat, a pillanatokat, mert egy professzionális fotós ezt örökíti meg Nektek, hogy újra, és újra át tudjátok élni az érzést!

 

Pontosan a fent leírtak miatt a Krisztina Fotónál szükség esetén besegít még egy fotós!

A férjemmel (második fotós) jól összeszokott csapatot alkotunk, s mivel már nagy gyakorlatunk van ebben, ezért pillantásokból is értjük egymást, azonnal tudunk reagálni az újabb helyzetekre.

 

Mi tesszük amit kell, Nektek pedig nincs más dolgotok, mint átadni magatokat a fotózás élvezetének!

 

Ezt nem is mondtam még? Igen, nálunk az esküvői fotózás is jókedvűen, örömteli hangulatban zajlik, hiszen ez egy boldog nap! (Sajnos sokaktól hallom, hogy máshol teljes feszültségben telik a fotózás, ami persze átjön a képeken is, és 20 év múlva is nézegethetik az összeszorított szájú, feszengős önmagukat…)

Na, de Ti nem ezek közé tartoztok, hiszen itt vagyok, és vagyunk számotokra, és teljesen felkészülve várunk, szeretettel!

 

A retusálás terén is nagy tapasztalattal rendelkezem. A nyers fotókon alapkorrekciót végzek, az általatok kiválasztottakon eltüntetem a bőrhibákat, pattanásokat, oda nem illő dolgokat, de mindezt természetesen, hogy ne nézzetek ki úgy mint egy porcelánbaba páros, de egy biztos, fantasztikusan fogtok mutatni.

 

Ha a lap alján megnézed a referenciamunkáimat, akkor láthatod, milyen fotók kerülnek ki a kezeim közül.

 

Nálunk Ti válogatjátok ki a kedvenc képeiteket!

 

A képeket nem kell kézzel átválogatni, és ki sem kell mozdulnotok otthonról. Ehelyett feltöltöm egy online válogatórendszerbe, amit csak Ti láthattok, és ahol kiválaszthatjátok azokat a fotókat, amelyek retusálásra kerülnek. Onnantól, hogy lezártátok a válogatást kb. 4-5 hét, mire a kezetekben tarthatjátok a kész fotókat.

 

A válogatórendszerbe feltöltött képek már tartalmazni fognak egy alap korrekciót, melyeket ugyancsak meg fogtok kapni később, teljes felbontásban.

 

Amit azonban mindenképpen megkaptok Tőlem, függetlenül attól, milyen fotózással bíztok meg, az a szakszerű, megbízható, nyitott, megoldásközpontú, szívélyes hozzáállást! 

 

Ha Ti ezt keresitek, akkor megtaláltátok!

 


 

 

Classic esküvői csomag 2019

a következőket tartalmazza

 

  • Két fő profi fotós kísér titeket a szertartások végéig (kb 10-14 óra)
  • A kreatív fotózást az esküvő napján és/vagy előtte is elkészíthetjük
  • Fotózunk a vendégváráson
  • Fotózzuk a szertartásokat
  • Csoportképek készítünk akikkel szeretnétek
  • 80 (száz) darab, általatok kiválasztott fotót retusálunk
  • Kb. 500 (ötszáz) darab alapretust tartalmazó esküvői fotót adunk át teljes felbontásban, lemezen
  • A fotókat 20x20 cm-es exkluzív kötészeti borítóval ellátot vastag lapos, valódi fotópapírra készült fotókönyben kapjátok meg.
  • Kaptok még egy meglepetés ajándékot is.

 

 

Ára: 100.000 Ft

 

Teljes (az esküvői végéig, hajnalig tartó) esküvői fotózást már nem vállalunk!


 

Ha csak néhány kép kell az esküvőről,

de fontos nektek a minőség!

 

Nincs vőfély? Nem baj!

Nincs 100 vendég? Nem baj!

Nem étteremben lesz a vacsora, hanem otthon?  Nem baj!

Nincs kifejezetten menyasszonyi ruha? Nem baj!

De hidd el, profi fotós jó ha van egy esküvőn.

 

Ha tényleg csak néhány képre van szükségetek, akkor a kreatív fotókat bízzátok fotósra, és inkább az esemény többi részének megörökítését pedig egy családtagra, vagy barátra.

 

A kreatív képek a "lelke" az esküvői fotósorozatnak, itt mutathatjátok meg igazán magatokat, a gyönyörű ruhátokat, a boldogságotokat, ha ez nincs, hidd el, később bánni fogjátok, hiszen ezekből a képekből tudtok majd ajándékba adni, kitenni az otthonotokba, vagy évek múlva a gyermekeiteknek megmutatni, és akkor lesz ez igazán nagy érték.

 

Ha csak maximum kreatív képekre, esetleg a szertartások fotózására van csak szükségetek és úgy számoljátok, hogy ez belefér 2-4 órás fotózásba, akkor kérjetek bátran árajánlatot. 

 

A facebook-os oldalunknak küldött privát üzenetben írjátok le, hogy mikor lesz az esküvő, hány órától és milyen jellegű fotózást szeretnétek, és kb. hány órát kellene fotóznunk. Amint elkészültem az ajánlatotokkal küldöm. 

 

Kérlek Benneteket, amennyiben úgy döntötök, hogy engem szeretnétek megbízni életetek egyik legfontosabb napjának fotózásával, akkor minél hamarabb írjatok, telefonáljatok, nehogy késő legyen!

 

Ajánlott az esküvő előtt legalább fél évvel bejelentkezni, és most azonnal felvenni velem a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket!

 

Rutkai Krisztina

Tel.: 06-30-816-0496

 

 

 Menyasszonyaink mondták:

 "Mi azért választottuk a Krisztát, mert fiatalosan és újszerű megvilágításba helyezve készítette az esküvői portfóliónkat. Ötletes és innovatív megoldásai mindegyik fotóján visszaköszönnek legnagyobb megelégedettségünkre. A "The Walking Dead" alkotásáért pedig külön köszönet. Számítunk rád a babánk fotózásán is! :) Tiszta szívből csak ajánlani tudom mindenkinek."

 "A Nagy Napon nagyon rugalmasan és gördülékenyen követte végig velünk az eseményeket. Bármit kértünk abban Kriszti maximálisan partner volt és nagyon ügyesen "terelgetett" Minket. :) Mindenhová előttünk odaért és mindenhol profi képeket készített. Nagyon szép, igényes és kreatív fotók születtek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki olyan képeket szeretne, ami visszaadja egy esemény érzését, hangulatát!"

 "Remek fotókat készítettek Krisztináék az esküvőnkön. Már reggel a készülődésnél megcsúsztunk időben, így elég kevés időnk maradt a fotózásra, de ez egyáltalán nem látszik a fotók minőségében és mennyiségében. A fotók jól sikerültek, természetesek: Nagyon szépen köszönjük a fotókat! Csak ajánlani tudom mindnekinek! :) "

 "Életünk legszebb napját olyan kreatív, színvonalas, és csodálatos képekben örökítette meg, melyet nap mint nap előveszünk és csodálattal nézzük. Gyönyörködünk! Amit mi szerettünk volna, hogy természetes képeket készítsen rólunk. Ezt a kérésünket maximálisan teljesítette, amit nagyon szépen köszönünk. :) Alapos, pontos, nyugodt, kiegyensúlyozott! Jól választottunk! "

 "A férjem és én sem szeretjük a fényképezést, 45 fok volt, a hatodik nónapban voltam, kétszer majdnem elszédültem, ennek ellénre a fotózás jó hangulatban telt, és a képek is jól sikerültek, Krisztiék profin kezelték a helyzetet, türlmesek voltak. Szép emlék. "

 "Akárhányszor fényképező- gép kerül a kezei közé, mindig csodálatos képek születnek belőle. Képes megragadni, és megörökíteni a legszebb pillanatokat nekünk, a családunknak és a világnak. Fontos alkalmakkor, családi, vagy baráti összejöveteleken, bulikon, várandósság idején, ünnepek táján, avagy csak úgy, mert éppen egy lélekemelőó fotósorozatra van szükséged, csak a Krisztina Fotót válaszd! Én, és kis családom (és a nagyobb családom, a rokonaim, a barátaim, az ismerőseim...) mindig gyönyörködve nézzük a már elkészült fényképeinket! Ezúton is köszönjük szépen minden egyes ránk elkattintott képet! "

 "Esküvőnkre a tökéletes fotóst igyekeztük megkeresni és mondhatjuk, hogy ez sikerült is. Kriszti munkáiban és tehetségében egyből megtaláltuk, amit mi kerestünk. Nagyon szép, megható képeket sikerült készítenie és rengeteg dícsérő szót kaptunk, ami nagyban az Ő érdeme! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk és nem fognak csalódni. Még egyszer köszönjük a csodás képeket!"

Exkluzív fotókönyvek

 

Ráadásként rendeljetek a Classic vagy a Prémium esküvői csomag mellé 30x30 cm-es fotókönyvet, amelyet már 25.000 Ft-tól megvásárolhattok és amivel garantáltan elkápráztatjátok a családtagokat, és barátokat!

 

Tudod milyen egy 30X30 cm-es fotókönyv? A nagy méretű fotókönyv a valódi luxus, és akkor igazán csodálatos, ha nincs telezsúfolva képekkel.

 

Ismered azt az érzést, amikor valami annyira tetszik, hogy szabályosan beleborzongsz a mámorba? Hidd el, ha egyszer kinyitsz egy ilyet, akarni fogod, mert rabul ejt és beleszeretsz.

 

A csomagon kívüli fotókönyvek rendelésénél minden paraméterét Ti választhatjátok ki, és biztosan olyan lesz amilyet szeretnétek.

 

Nem éri meg kihagyni, ha már ennyit szántok az esküvői fotózásra.


Néhány szó rólam


Rutkai Krisztina vagyok, fotográfus, Kicsi lányommal, és a férjemmel élek Záhonyban. 2007-ben lettem a fotózás szerelmese, s ez mind a mai napig tart. A kezdeti időszakban autodidakta módon tanultam a fotózást, és a retusálást, a családtagjaim, és barátaim legnagyobb örömére.

Örültem, hogy rajtuk "gyakorolhatok", ők pedig azért voltak lelkesek, mert eltöltöttünk egy-két órát úgy, hogy jókat nevettünk, és mindeközben jó minőségű, szép képek készültek róluk.

A kezdetben hobbinak induló fotózás azonban egyre nagyobb teret töltött ki az életemben, ezért úgy döntöttem, tovább kell képeznem magam ebben az irányban.

2012-ben alkalmazott fotográfusi szakképesítést szereztem kitűnő eredménnyel, s egyéni vállalkozást alapítottam. Megalakult a Krisztina Fotó!

 A fotóalbum folytatódik a második oldalon is, nézd meg a többi képet is.