Híreink

 

Új év, Új szolgáltatások! 

(2018. február 13.)

 

2018-ban teljesen megújúlt a honlapunk, új szolgáltatásokat és csomagokat hoztunk létre annak érdekében, hogy minnél jobban megfeleljünk az igényeiteknek.

Ilyen új szolgáltatás az önéletrajz- és igazolványkép fotó, valamint az új szülinapi gyermekfotó csomagunkhoz rendelhető torta, amit teljesen a háttérhez illően készítettünk el.

 

Így készült a Húsvéti Családi Fotózás díszlete

(2017. március 23.)

 

A részletekért kattints ide: Megnézem

 

 

Már fotókönyveket is készítünk gyermek fotó csomagjaink mellé

(2017. március 17.)

 

 

Hamarosan Húsvéti fotózás

(2017. március.05.)

 Ilyen lett a háttér a kis ünnepelttel:

 Hírek a Karácsonyi fotózásról

(2016. december.18.)

 

Véget ért a Karácsonyi fotózás. Hoztam nektek néhány képet a fotózás első napjáról, hamarosan jövünk a 2. és 3. nap fotóival.

Adél első szülinapja 

(2016. november 14.)


Nagyon sokan kérdeztétek már, hamarosan elkészül a műterem felújítása, még van néhány apró simítás. Ha minden jól megy, leghamarabb december elején tervezek egy karácsonyi családi fotózást, amire majd lehet jelentkezni. 
Addig is megosztok veletek egy fotót, szombaton a tündéri Adélról készítettem képeket első szülinapja alkalmából, 1 hónappal idősebb, mint az én kicsi lányom. Néhány nappal ezelőtt kezdett el járni, ezért igazán emlékezetes volt a fotózás.


Mirabell 10 hónapos
(2016. október 15.)


Október van, közeleg a Mindenszentek, ezért valami ehhez kapcsolódót akartam alkotni a picur 10 hónapos "szülinapjára" , és illik is hozzá a boszi dizájn. :) A kis bá(a)jkeverő az általam készített banyasapiban pózolt, amit körülbelül 10 percnél tovább nem viselt el a buksiján, de azért sikerült néhány jó képet lőni. 

Anikó és Attila Nagy Napja 

(2016. szeptember 24.)

 

Gyönyörű őszi, bár kissé hűvös reggelre virradtunk Anikó és Attila esküvője napján. Vidám hangulatban készült néhány kép a menyasszony készülődéséről, majd elindultunk együtt a fotózás helyszínére. A hatalmas fák között az avarban néhány helyen már megjelentek az ősz első aranyló színei. Egy kis ízelítő a fotókból.

Mirabell (kicsit több mint) 9 hónapos

(2016. szeptember 19.)


Eldöntöttük, hogy minden hónapban készítünk fotót a kislányunkról és megosztjuk veletek. A fotózás kicsit csúszott, több mint 9 hónapos a picur, és most már nehezebb is fotózni, mivel nagyon izgága. :)

A kis balerina a saját kézzel felújított székünkön ül ami szintén rózsa mintás, csak mert imádom a rózsa mintát.

2017-ben házasulandók figyelem!


Esküvőd lesz 2017-ben? Jövőre már ismét vállalok esküvői fotózást! Keress bátran a honlapon található elérhetőségek valamelyikén. Nézz meg néhány esküvői fotót itt.

Zsani és Máté esküvője

(2016. augusztus 27.)

 

Szombaton egy igazán vidám pár esküvőjét fotózhattam. Oltári volt velük dolgozni :) . A fotózás helyszínéül a Biriben található mesés Le Til Kúriát választották. Jöjjön néhány kép előzetesként.

 

Mirabell fotózása

(2016. augusztus 21.)

 

Vasárnap gondoltunk egyet, és bepakoltuk a gyerkőcöt egy nagy kupac fotós kellékkel és ruhácskákkal az autóba és elindultunk családi napot tartva a természetbe. Így esett a választásunk Anarcsra, a gyönyörű fákkal tarkított bárókertre. Készült néhány kedves fotó, amelyen bizonyítja hogy a kis mogyoró nagyon élvezte az erdőt és a fotózást. :)