A fotózás véget ért, a Manó és Menő csomagjaink közül választhatsz jelenleg!

 

Utolsó lehetőség, hogy holnap elhozd hozzánk a családot a Húsvéti Családi Fotózásunkra, hogy kedvezményes áron juss profi fotókoz a családodról.

 

 • A fenti képen látható egyedileg készített mókás tavaszi díszlettel várunk benneteket, hogy később mosolyogva nézzétek vissza a képeiteket.
 • 30 perc alatt kipróbálhatjátok, hogy milyen egy élményfotózás nálunk.
 • Készítünk képeket a gyerkőcökről, valamint néhány közös családi fotót.
 • Ti választjátok ki kényelmesen otthonról a 10 db nektek legjobban tetsző képet az online válogató rendszerünkből.
 • Ezt a 10 db retusált papírképet előhívatjuk nektek 10x15 cm-es méretben, és digitálisan is átadjuk.
 • Ezekből a fotókból tudtok többet is rendelni, hogy legyen mit ajándékba adni a nagyszülőknek.

 

Kinek ajánljuk?

Azoknak a családoknak, akiknek ülni már tudó babájuk, vagy kisgyermekeik vannak és szeretnék kipróbálni, hogy milyen nálunk egy fotózás, de természetesen a régi ismerőseinket is szívesen látjuk.

 

Kinek nem ajánljuk?

Olyan családoknak, akiknek újszülött, vagy ülni még nem tudó babájuk van, ugyanis nekik speciális kellékekre és több időre van szükségük. De nem kell elkeseredni, néhány hónap múlva, ha már tud ülni a babóca szívesen látjuk egy minifotózáson.

 

Helyszín: 4625 Záhony, Ady Endre út 36. fsz. 1. ajtó

(A Silver Étterem bejáratával szemben állva balra a legelső lépcsőház. A lépcsőházba benyitva jobbra a kaputelefonon a bal oldalon a legfelső gombon csengetve lehet bejönni.)

 

Foglalás: Időpont foglásra csak online van lehetőség.

 

 

A fotózás ára:

8.000 Ft

 

Foglalj időpontot holnapra

 

vagyis 2017. április 15. szombatra.

 

Kattints a gombra és nézd meg mely időpontok szabadok, vagy foglalj időpontot.

 

 

Fontos információk következtnek,

kérlek figyelmesen olvasd el!

(A lap alján is tudsz időpontot foglalni)

 

Gyakran ismételt kérdések

 

 • Milyen ruhát vegyünk fel?

Annak érdekében, hogy minél szebb családi fotók készüljenek rólatok, érdemes a "háttérhez öltözni" amelynek fő színei a sötétzöld, világoskék, citromsárga, sötét rózsaszín lesz. Az összhang érdekében azt javasoljuk, hogy próbáljatok ilyen színű ruhákba bújni, a nagy feliratos és mesefigurás pólókat, pulóvereket most hagyjátok otthon. :) Ha végképp nincs ötlet az öltözékre, akkor egy világoskék farmer és egy fehér ing, vagy blúz mindenkinek akad otthon. Öltözzetek össze a gyerekekkel, így a családi képek még harmonikusabbak lesznek.

 

 • Megkapjuk az összes digitális képet?

Mivel ez egy minifotózás, ezért nem adjuk át az összes digitális képet, csak az általatok kiválasztott 10 db-ot. Az összes digitális képet csak a Manó és Menő csomagjainkban kaphatjátok meg.

 

 • Mi történik a fotózás után?

Az általad megadott email címre kapsz majd egy értesítést, hogy elkezdheted a válogatást a rendszerünkben, ha kiválasztottad a 10 db fotót, csak le kell zárnod. Ezt követően mi elkezdjük a retusálást, majd előhívatjuk a képeket. Amint elkészültünk értesítünk, és átveheted a 10 db papírképet és a 10 db digitális fotókat.

 

 • Kérhetünk több digitális képet a 10 db-on felül?

  Mivel ez egy alkalmi minifotózás, ezért nem.  Azonban ha több képet szeretnétek, egy másik alkalommal a Manó és Menő csomagjainkban az összes elkészült képet átadjuk, ezek egész évben foglhatóak, akár ugyanezzel a háttérrel is. 
   
 • Baj, ha később/hamarabb érkezünk?

Kérjük, hogy pontosan érkezzetek, ha hamarabb érkeztek (akár csak 10 perccel is), akkor várnotok kell, és mivel a studioban nincs elég hely, ezért ez kényelmetlen lesz számotokra. Ha később érkeztek, akkor a ti időtökből fog a késés elvenni, mivel nem tudunk időt elvenni az utánatok következő család idejéből.

 

 • Mégsem tudunk menni, de lefoglaltuk az időpontot, mit tegyünk?

Ha már lefoglaltad az időpontot, de mégsem tudtok jönni a fotózásra, semmi probléma, de jelezd kérlek legalább egy nappal előtte, hogy ne vedd el mástól a lehetőséget.

 

 • Telefonon lehet foglalni?

Nem, foglalni csak interneten keresztül lehet.

 

 • Mekkora a háttér?

A háttér inkább gyerek méretű, természetesen elfér rajta egy család, de inkább ülve. 

 

 • Két család is mehet egy fotózás áráért?

Nem, egyszerre csak egy család fotózására van lehetőség.

 

 • Átöltözhetünk egyszer?

Az idő rövidsége miatt átöltözési lehetőséget nem tudunk biztosítani.

 

 • Vihetjük a kutyánkat/macskánkat?

Mi is szeretjük a háziállatokat, de most nem, mert számukra más feltételeket kellene biztosítani, ez a díszlet nem alkalmas erre.

 

 

Rólunk mondtátok

 

Koi-Pinkóczi Andrea

"Kedves Krisztina! Köszönjük, hogy ilyen profi módon örökítetted meg 8 hónapos kisbabánkat! Örök életre szóló szép emlék lesz nekünk és Neki is! Kiváló munkát végeztél ügyelve az apró részletekre is. A képek profik lettek, hamar elkészültek, a meseszép album pedig magáért beszél. Köszönet még egyszer a fesztelen, mosolygós képekért, a kellemes időtöltésért hol nem volt olyan érzésünk, hogy szereplünk csak egyszerűen jól éreztük magunkat. További sikeres munkát kívánunk! "


Kosztyu Petra Klaudia

"Nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson, abszolút baba barát környezetet teremtett a picinek , profi stílusos és igazán különleges képeket készített. A jövőben is Krisztivel fogjuk megörökíttetni a különleges eseményeket :)! "


Molnárné Szórádi Krisztina

"Kriszti nagyon szép képsorozatot készített a három gyermekünkről, nagyon kedves és türelmes volt. A végeredmény pedig magáért beszél, mindenkinek tetszettek a képek. KÖSZI"


Takácsné Ésik Márta

"Kislányunk 1 éves születésnapja alkalmából készíttettünk fotót Krisztivel. A képek élethűek, szépek lettek. Kriszti pedig egy rendkívül kedves, rugalmas, profi fotós. Mindenkinek csak ajánlani tudom, szép emlék ez mindannyiónknak. Remélem hogy jövőre ismét találkozunk:-) "

 

 Minden gyerkőc kap egy kis édességet a Cukorka shopunkból!

 

Néhány szó rólam


Rutkai Krisztina vagyok, fotográfus. Kicsi lányommal, és a férjemmel élek Záhonyban.


2007-ben lettem a fotózás szerelmese, s ez mind a mai napig tart. A kezdeti időszakban autodidakta módon tanultam a fotózást, és a retusálást, a családtagjaim, és barátaim legnagyobb örömére. 


Örültem, hogy van kiken gyakorolni, ők pedig azért voltak lelkesek, mert eltöltöttünk egy-két órát úgy, hogy jókat nevettünk, és mindeközben jó minőségű, szép képek készültek róluk.


A kezdetben hobbinak induló fotózás azonban egyre nagyobb teret töltött ki az életemben, ezért úgy döntöttem, tovább kell képeznem magam ebbe az irányba.


2012-ben alkalmazott fotográfusi szakképesítést szereztem kitűnő eredménnyel, s egyéni vállalkozást alapítottam. Megalakult a Krisztina Fotó!