A karácsonyi fotózásunk befejeződött.

 

Nincs vagy már régi a családi fotótok?

Szeretnél nyerni egy tortát?

Gyertek az idei Karácsonyi Családi Fotózásunkra és ezt mind megkaphatod!

 

 Itt az alkalom, hogy legyen egy új családi képetek. A tavalyi fotózásnak nagy sikere volt, de idén még több megkeresés érkezett tőletek, ezért ismét karácsonyi családi fotózást tartunk.

 

Mit kaptok?

 • egyedileg készített mesebeli piros-zöld-fehér díszlettel fotózunk benneteket, nem, nem a tavalyi (amit a képen láthattok), csak egy része, ha lehet még varázslatosabb lesz, amelyet a fotózás előtt fogunk bemutatni. Szóval aki volt tavaly, az idén is jöhet, mert nem lesz ugyanolyan, hanem talán még jobb.
 • készítünk néhány képet a gyerkőcökről, valamint pár közös fotót a szülőkkel 
 • 45 perc fotózás a pici babával érkezőknek, a nagyobbaknak 30 perc
 • 10 db 10x15 cm-es papírképet kaptok + a többi elkészült digitális képet teljes felbontásban, amelyeket az interneten keresztül le tudtok majd tölteni.
 • és ez még mind semmi...

 

Nyerd meg a gyerkőc következő szülinapi tortáját!

 

A fotózáson részvevők között kisorsoljuk a kisvárdai Queen Cake Kézműves Cukrászat által felajánlott 20 szeletes fondannal burkolt tortára szóló ajándékutalványt amelyet a szerencsés nyertes 2018. december 31-ig tud beváltani az általa megálmodott tortára, szóval neki ha azt vesszük, majdhogynem ingyen lesz ez a fotózás is.

 

 

A fotózás ára: 10.000 Ft

amely a helyszínen fizetendő.

 

 

A fotózás helyszíne: 4625 Záhony, Ady Endre út 36.

(A Silver Étterem bejáratával szemben állva balra a legelső lépcsőház, a lépcsőházba benyitva jobbra a kaputelefonon a bal legfelső gombbal csengetve tudtok bejönni.

 

Általános tudnivalók:

 

 • A fotózást követően egy online válogató rendszerbe töltjük fel a képeiteket, ahonnan ki tudjátok választani a nektek legjobban tetsző fotókat, amelyekből a papírképek készülnek majd. Természetesen mindent megkaptok még karácsony előtt.
 • Annak érdekében, hogy minnél szebb családi fotók készüljenek rólatok, érdemes a "háttérhez öltözni" ami piros, zöld és fehér színű lesz, ezért az összhang érdekében azt javasoljuk, hogy próbáljatok piros, zöld, barna, sötétkék színű ruhákba bújni, a nagy feliratos és mesefigurás pólókat, pulóvereket most hagyjátok otthon. :)
 • A háttér magassága inkább ülős fotók elkészítéséhez alkalmas, ezért erre készüljetek.
 • Egyszerre csak egy család fotózására van lehetőség.
 • Az idő rövidsége miatt átöltözési lehetőséget nem tudunk biztosítani
 • Kérjük, hogy pontosan érkezzetek (sem hamarabb- sem később) a saját kényelmetek érdekében, kicsi a studió, ezért kint kell várakoznotok ha hamarabb érkeztek, ha pedig késtek, a saját időtökből megy a késés, ezt korrigálni nem tudjuk az utánatok következő rovására.
 • Ha már lefoglaltad az időpontot, de mégsem tudtok jönni a fotózásra, akkor jelezd kérlek, hogy ne vedd el mástól a lehetőséget.
 • Minden további kérdésre szívesen válaszolok.

 

Tudnivalók pici babával érkezőknek:

(ha a baba önállóan ülni még nem tud)

 

Ha pici babával érkeztek, foglaljátok a 45 perces csomagot, mivel nektek több időre van szükségetek. Tele pocakkal érkezzen a csöppség a fotózásra, hogy jól érezze magát. "Gyakoroljatok" előre, próbáljátok megnevettetni a picurt, tapasztaljátok ki, hogy mi az amire mosolyog, és ezt alkalmazzátok a fotózáson. Sok múlik rajtatok, mert a baba nagyobb valószínűséggel mosolyog majd rátok mint rám.

 

Ha szülinapi torta, akkor nálunk csakis a Queen Cake jöhet szóba. Bármilyen általad megálmodott tortát megsütnek, és hiszed vagy sem, nem csak gyönyörűek, de mennyeien finomak is az itt készült remekművek.

Ezért választottuk őket, és bátran ajánljuk mindenkinek.
Ha a fotózást követően kisorsolunk, ők fogják neked elkészíteni az általad megálmodott tortát.

Kattints a képre, ha kíváncsi vagy kik ők.


Elérhetőségük:

Queen Cake Kézműves Cukrászat
Csillag utca 2 (a régi Fortuna helyén)
Kisvárda
Hívás (45) 414 734

 A gyönyörű széket köszönjük a kisvárdai

Régiség és Használtcikk Kereskedésnek.

Érdemes benézni, rengeteg kincs rejtőzik ott, ami felfedezésre vár.

Elérhetőségük:

Kisvárda, Margaréta út 28.