Kedves Látogató!

 

 

Több éve már, hogy fotózni kezdtem. Ez idő alatt több millió képet kattintottam el kedvtelésből, illetve kedves ügyfeleimről.

Nálam mindig elsődleges szempont, hogy a megrendelőim kifogástalan, minőségi munkát kapjanak. Éppen ezért, számomra nagyon fontosak a visszajelzések, sokan fordultak hozzám azzal a kéréssel, hogy egy kisebbfajta családi csomagot igényelnének, mert csak pár képre lenne szükség, így állítottam össze az alábbi csomagot.

 

A családi fotó lényege, hogy rajta legyen az egész család. De akkor ki fotózza? Általában valamelyik családtag, de akkor az egyik fotóról Apa hiányzik, a másikról meg Anya, …szóval nincs egy közös képetek.

 

Amennyiben szakképzett fotósra bízzátok a családi fénykép elkészítését, nem lesz azzal gond, ki maradjon le a képről, hiszen az egész család rajta lesz. 

 

Ha rám bízzátok a fotózást, biztosak lehettek benne, hogy élesek lesznek a képek. Nem lesz se homályos, se sötét. Az elkészült képek csodásak lesznek!

 

Szóval gyertek el a studiónkba, és én elkészítem nektek ezt a közös családi fotót.

 

Egyszínű háttér (fekete, vagy fehér, vagy szürke) előtt, vagy kültéren, zöld területen fotózunk benneteket.

 

Persze a digitális képek is fontosak, így megkapjátok azokat is, hogy ha szükséges, később tudjátok reprodukálni.

                      

Jelentkezzetek be hozzám, foglaljatok időpontot telefonon és én elkészítem Nektek az egyik legszebb családi fotótokat!

 

 

Klasszikus családi fotó csomag

tartalma a következő:

 

  • 15-20 percig fotózunk Benneteket 1 darab egyszínű szürke, fekete, vagy fehér háttér előtt a studioban (a háttér színe szabadon választható), vagy kültéren készíthetjük el a fotókat.
  • 5 darab általatok választott fotót retusálunk, és ezt az 5 darab képet előhívatjuk Nektek 10*15 cm-es méretben.
  • Kaptok 1 darab A4-es méretű fotót és 
  • 1 darab A4-es méretű éves naptárat a fotótokkal
  • Átadjuk a válogató rendszerben látható képeket (ami kb. 15-20 darab) és az 5 db retusált képet megkapjátok DVD lemezen.
  • A csomagajánlaton kívül, akár pluszban is adhattok le rendelést fotóelőhívásra a válogató rendszerben egyszerűen, ha még több képre lenne szükségetek.

 

Ára: 10.000 Ft

 

Hiszen mi lehetne ékesebb dísze a nappalitoknak, mint egy szuper családi fénykép, amelyen minden családtag rajta van?

 

 

Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, olvasd el, ha nem találsz választ, akkor kérdezz bátran.

 

 

Mikor jelentkezzünk be hozzád?

 

Ha lehet, legalább 2 héttel a fotózás előtt.

 

Milyen ruhát vigyünk a gyereknek, és milyen ruhába menjünk mi?

 

Ha igazán szép fotókat szeretnétek, sem nektek, sem a gyermeknek nem javaslom a nagy feliratos, mesefigurás, vagy erősen mintás, ruhákat.

A papucs, a rövidnadrág, vagy melegítő szintén nem jó választás, mert bármilyen szépek vagytok, de egy rossz ruhaválasztással el lehet rontani az összhatást.

Inkább elegánsabb, egyszínű, szolidabb mintás ruhadarabokat javaslok Nektek.

Öltözzetek össze, annál jobb lesz a végeredmény!

Például farmer, fehér ing és fehér blúz szinte mindenkinek van otthon és igazán jól is mutat.

 

Át lehet öltöztetni a gyereket?

 

Nem, ebben a csomagban az idő rövidsége miatt ezt nem lehetséges.

 

Mi történik a fotózás után?

 

Kiválogatom a képeket, feltöltöm az interneten található rendszerünkbe, ekkor kaptok egy értesítést az általatok megadott email címre. Kiválogatjátok a nektek tetsző képeket és lezárjátok a válogatást. Ha akartok, akkor plusz papírkép rendelést is kérhettek a kiválasztott 5 db retusált fotóból a válogatás lezárását követően. A papírképek árát a rendszerben láthatjátok. Innentől Nektek már nincs teendőtök. Kapok egy értesítést a lezárásról, és megkezdem a retusálást. Amikor elkészültem, jelzem Nektek és átvehetitek a várva-várt fotókat.