Kedves Látogató!

 

Állást keresel? Kezdd az alapoknál! A jó önéletrajz egyik legfontosabb eleme az arckép, mert a leendő munkáltatód szeme azon fog megakadni legelőször, és pillanatok alatt el fogja dönteni, hogy szimpatikus vagy neki, vagy sem.

 

Miért készítse fotós a képet? Mert rendkívül rossz benyomást tud kelteni például egy nyaraláson készült fotó rendezetlen öltözékben, és ha ehhez még unott arckifejezés, vagy túlzott mosoly is társul, az végképp kiábrándító lehet, biztosan nem azt üzeni, hogy " megbízható ember vagyok, vegyen fel a munkára".

 

Minnél magasabb pozícióra jelentkezel, annál fontosabb a minőségi fotó, hiszen egy elegáns ruházatban előnyös megvilágításban készült fotó, amelyen természetes és visszafogott a mosolyod, biztosan arra ösztönzi a HR-est, hogy olvassa el az önéletrajzodat, mert te egy jó megjelenésű megbízható, igényes ember lehetsz.

 

Gyere el hozzám és én készítek neked néhány olyan képet, amit bátran betehetsz az önéletrajzodba, vagy akár a facebookra is profilképnek, és még kiegészítem 4 darab igazolványképpel is, mert arra is szükséged lehet.

 

 

Önéletrajz fotó csomag

a következőket tartalmazza:

 

  • 15-20 perc alatt készítek rólad a studiómban közeli felvételeket fehér vagy szürke háttér előtt
  • 1 db általad kiválasztott önéletrajz fotót retusálok
  • Készítek ebből egy facebook profilképet méretezve
  • Átadok 4 db igazolványképet kinyomtatva
  • Az önéletrajz fotót, az igazolványképet és a facebook profilképet teljes felbontásban elküldöm az email címedre, hogy bármikor tudd sokszorosítani, ha szükséges.

 

Ára: 5.000 Ft

 
Hívj bátran és kérj időpontot:
 
Rutkai Krisztina
Tel.: 06-30-816-0496
 
Studio címe: 4625 Záhony, Ady Endre út 36.