Kedves Látogató!

 

 

Az 1800-as évekre tehető fotográfia megjelenése lehetővé tette a portréfotók készítését is, de még ekkor is nehézségekbe ütközött a feladat, mert akár órákon keresztül is eltarthatott az exponálás, s a modell nem mindig bírta ennyi ideig mozdulatlanul…

 

Ma viszont…

 

Ha szeretnél egy nívós portré fotósorozatot magadról, csak fel kell venned velem a kapcsolatot!

 

Mikor van itt az ideje egy ilyen fotósorozatnak?  Gyakorlatilag bármikor! 

 

Ha lefogytál, és szeretnéd megajándékozni magad. Gyere el portréfotózásra!

 

Hiányzik egy kis önbizalom? Gyere el portréfotózásra, és az általam készített képek megadják neked azt a lelki pluszt, amire szükséged van!

 

Akarsz egy fantasztikus portrét magadról, amit megoszthatsz a közösségi oldalakon, s felvállalhatod, mint profilkép? Akkor is várlak.

 

Hidd el, ez nem csak egy fotósorozat Rólad önmagadnak. Ez sokkal, de sokkal több annál! Ha szomorú vagy felvidít, ha boldog vagy, megsokszorozza azt!  Kényeztetés a lelkednek, önfeledt időtöltés, amikor Te vagy a középpontban, a kedvenc ruháidban. 

 

Biztosítok elegendő időt, s kellő átöltözési lehetőséget is, hogy igazán önmagad lehess a kamerám előtt, s csak élvezned kelljen a rivaldafényt, minden más az én dolgom.

 

Hozd ki magadból a legtöbbet, a legjobbat, s én megörökítem Neked!

 

A retusálási technikámat az elmúlt néhány év során folyamatosan fejlesztettem. Ennek köszönhetően nagyon értek a bőr – és kontúrretusáláshoz. Ha egy kicsit karikás szemekkel érkeznél fáradtság miatt, az sem jelent gondot! Van lehetőség a bőrt színezni, szemet, vagy fogat fehéríteni, javítani, pattanásokat eltűntetni, ráncokat halványítani, csillogóbb szemeket varázsolni… De mindezt csak módjával, leheletnyit hozzáadva a modellhez, ezzel kiemelve szépségét.

 

Portréfotó készítés előtt (nem szükséges, de) ajánlott felkeresni a fodrászt, és sminkest, hogy a lehető legjobb formádat add a fotózás során!

 

Amikor elkészültek a képek, nem kell újra eljönnöd hozzám, mert feltöltöm őket egy online képválogató rendszerbe, amit csak Te látsz, így otthonról, kényelmesen kiválogathatod azokat, melyeken további utómunkákat végzek majd. Így időt, s energiát takarítunk meg.

 

Két ajánlatom közül is választhatsz!

 

"Csak néhány kép kell" csomag

a következőket tartalmazza:

 

  • 30 percig fotózlak a studióban fehér, fekete, vagy szürke háttérrel egy öltözetben
  • 10 darab általad választott fotót retusálok
  • 10 darab 10x15 cm-es papírképet adok át
  • 30-40 darab (majd a válogató rendszerben is látható) képet adok át DVD lemezen teljes felbontásban a retusált képekkel együtt
  • Készítek egy facebook borítóképet és egy profilképet

 

Ára: 14.000 Ft

 

 

Prémium csomag

a következőket tartalmazza:

 

  • 1,5 – 2 órán keresztül fotózlak több típusú megvilágítással, és 3 háttérrel, vagy kültéren, és közben többször átöltözhetsz.
  • 25 darab általad választott fotót retusálok.
  • A retusált fotókat egy 15x15 centiméteres fotókönyvben adom át.
  • 80-100 darab (majd a válogató rendszerben is látható) fotót teljes felbontásban DVD lemezen átadok a retusált képekkel együtt.
  • Készítek egy facebook borítóképet és egy profilképet.

 

 

Ára: 25.000 ft

 

Hívj bátran, és egyeztessünk időpontot!

 

Rutkai Krisztina

06-30-816-0496

Studio címe: 4625 Záhony, Ady Endre út 36.