Kedves Látogató!


Rutkai Krisztina vagyok, fotográfus. Kicsi lányommal, és a férjemmel élek Záhonyban.

2007-ben lettem a fotózás szerelmese, s ez mind a mai napig tart. A kezdeti időszakban autodidakta módon tanultam a fotózást, és a retusálást, a családtagjaim, és barátaim legnagyobb örömére.


Örültem, hogy rajtuk "gyakorolhatok", ők pedig azért voltak lelkesek, mert eltöltöttünk egy-két órát úgy, hogy jókat nevettünk, és mindeközben jó minőségű, képek készültek róluk.


A kezdetben hobbinak induló fotózás azonban egyre nagyobb teret töltött ki az életemben, ezért úgy döntöttem, tovább kell képeznem magam ebben az irányban.

2012-ben alkalmazott fotográfusi szakképesítést szereztem kitűnő eredménnyel, s egyéni vállalkozást alapítottam. Megalakult a Krisztina Fotó!


Az elmúlt évek során megszámlálhatatlan mennyiségű fotó került ki a kezeim közül gyerekekről, felnőttekről egyaránt.


Szolgáltatásaimat négy olyan alappillére építettem, melyeket igazán szeretek, és otthon érzem bennük magam: esküvői, gyermek, családi, valamint portré fotózással foglalkozom.


Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szülinapi fotózás is, amikor a szülők elhozzák a stúdiómba gyermeküket, hogy igazán vidám, és profi fotók készülhessenek róluk. Ehhez rengeteg kellékel, és háttérrel rendelkezem, és ezek száma folyamatosan növekszik. Idén már tortamaszatolásra is van lehetőség a gyerkőcöknek,  külön a díszlethez illő tortát is lehet rendelni..


2016-ban hosszú hónapokat töltöttünk azzal, hogy felújítsuk, s modernné tegyük a stúdiótermemet. Ahhoz ugyanis, hogy igazán különleges, minőségi fotókat készíthessek, mindig a lehető legjobb, és legújabb technikákra, kiegészítőkre van szükségem. Folyamatosan képzem magam, újítom céleszközeimet, tervezem az újabbnál újabb díszleteimet, dekorációimat. 


Amit kínálni tudok Neked


Kiemelkedő szakmai tudás.

Modern munkaeszközök.

Megbízható, precíz munkavégzés.

Kreatív szemlélet.

Rugalmasság.

Tiszteletteljes hozzáállás, udvarias hangvétel.


Vedd fel velem a kapcsolatot, mondd el, melyik szolgáltatásom érdekel, és megörökítem Neked a gyorsan múló pillanatokat!


Rutkai Krisztina

fotográfus